Friday, September 4, 2009

fiesta ria SKPU 3

Fiesta Ria SKPU3, memang best la event ni...... ada macam-macam program. Persembahan artis pun ada jugak. Yang best mesti la persembahan dari sahabatku n ahli groupnya, Miwarna dan Amir UKs. T-shirt free pun dapat dan aku boleh simpan sebagai kenangan sepanjang aku menjalani praktikum di sini. Penat buat keje memang la terasa.... tapi rasa enjoy menyebabkan rasa penat tu hilang. So tak perlu aku comment panjang2 kat sini he he


4 comments:

Areniece said...

game apa tu cikgu siap ada kete mini?:)

LEMAN said...

game kereta kawalan, ada remote, kira budak2 kene lepas track dalam masa yang ditetapkan

LEMAN said...

sejujurnya cakap agak susah jugak nak lepastrack tu sbb kete byk kali sangkut.... kene guna kreativiti jugak nak modified terk tu on the spot... penat tp enjoy masa jaga game hari tu

Anakkhas said...

game untuk dapat duit he.he

Post a Comment