Tuesday, September 15, 2009

tahniah kak ija

pagi tadi aku dapat call dari lecturer pembimbing Kak Ija dan Naza... Rupa-rupanya dia nak bercakap dengan Kak Ija sebab Kak Ija tak bawa handphone dia dalam kelas... tengah khusyuk mengajar la... Dia telefon untuk beritahu Kak Ija dicalonkan untuk dapat cemerlang dalam praktikum.... jadi Puan Nik Aida, lecturer kitaorang di IPIK akan datang untuk observe kak Ija. Mujur segala ABM telah disediakan sebabkan perancangan asalnya kami merancang untuk membuat pengajaran berpasangan.. Memang Puan Nik datang dengan muka masam x ceria seperti selalu, malahan time kak Ija buat PnP pun, Puan Nik x beri respon seperti selalu.... dan akhirnya tak sempat PnP dijalankan, Puan NIk minta izin untuk balik... Tension la Kak Ija... ingat dah gaglal untuk observe kali ini.... murid-murid Kelas Ceria pun ada yang buat hal... maklumlah waktu rehat.... kesiannya kak Ija kan... Tp petang tadi tengah aku sedap landing atas katil, aku dapat sms dari Kak Ija, dia bgtau Puan Saodah sms dia, dia dah confirm dapat cemerlang... Syukurlah..... akhirnya segala penat lelah dia pun berbaloi.... aku sebagai sahabat pun tumpang gembira....

4 comments:

juera said...

tahniah to kak ija..but im prefer to called her IJA..more friendly..she deserve to get "cemerlang".....

all the best jugak kat ko..selamat menjadi guru yg cemerlang....jangan makan gaji HARAM....time mengajar, kena mengajar.....

Anakkhas said...

la betoi ka leman?
wah aku tak tahu pun.
berita gebira tak cakap kawan.

tahniah ija kena belanja lebih nih...he.he

LEMAN said...

kpd juera, mmg kak ija layak dapat cemerlang... mmg x boleh dipertikaikan lagi sbb dia memang layak... tp kalo bro naza dapat cemerlang.... apa perasaan ko??

LEMAN said...

kpd bro azrin, saja x bgtau awal2, x suprise bgtau awal, apapun kena ucap tahniah jugak kat big boss, Kak Su sebagai guru pembimbing... mesti la bangga cikgu under dia dapat cemerlang he he

Post a Comment