Wednesday, September 16, 2009

Jahitan Kak Ita

Pagi tadi sempat terpandang jahitan Kak Ita untuk subjek KH. Memang cantik dan menarik, jadi aku tak lepaskan peluang untuk ambil gambar.... ni belum tengok lagi untuk jahitan cross stitch, mesti gempak lagi.... Good job Kak Ita, kalau nak dibandingkan dengan jahitan aku memang macam langit dan bumi.... tapi sekurang-kurang aku buat sendiri, tak suruh mak @kakak aku yang jahitnya.... buruk-buruk mana pun jahitan aku tu, ia datang dari hasil tangan aku sendiri.. biasalah aku memang x pandai menjahit.... kalo nak buat alter untuk seluar jeans aku boleh la skit2, tu pun main hentam je.... oklah .... jadi aku uploadkan beberapa gambar jahitan kak Ita disini













1 comments:

Anakkhas said...

salam ziarah dan selamat bercuti dari anakkhas.com dah himpunan blog pendidikan khas

Post a Comment